2024. április 22., hétfő

 

HI-HI-HÍR


Végignéztem a Tysonfury-t ma éjjel.

Utána jöttek a hírek. Még meg nem erősítetten, de jöttek.


Állítólag az alternatív, és a nem alternatív NOB kiegyezett.

2024-tól visszatérnek a nem fizikai sportágak is a Pierre de Coubertain-i eszmebölcsőbe.

Nagy TV, meg egyéb médiafelhajtás mellett, új sportágként Párizsban már láthatunk

rímfaragást bicskával és csiszolókoronggal, segédprogramok nélkül, a nehézségi fokok behatárolása-emelése okán szuahéli, vagy navahó nyelven.

nyilvános házasságtörést öt korosztályos kategóriában, hatvan fölött plusz pontokkal,

határkerítés-átugrást szintén öt kategóriában, úgy, mint útlevéllel és útlevél-mentesen, teher nélkül, hátra kötött csecsemővel, ugyanazt bombával a hátsó zsebben, és Allah az egyetlen Isten kiáltással zárófordulóban.

Láthatunk még, hála a médiának nyilvános bajusz és szakállnövesztő versenyt két hét leforgása alatt, napi öt perces bejátszásokkal,

gyermekszoptatást, ahol a doppingolás tiltott, a bimbó mézzel nem kenhető,

és halottégetést nagytotálban, krematóriumban, kijelölt folyóparton kalákában, valamint szabadon választott helyszín kategóriában.


Hála-hála, örök hála a mindenre odafigyelő, emberi ösztönökre reakcióval kész hálónak, médiának, a fentről minket figyelő egyetlen arcú és számtalan Istennek, a felénk közelítő aszteroidáknak, a minden telekben beígért, biztos tavasznak, az elültetett tulipánhagymáimnak, s nem utolsó sorban két rég porladó szülőmnek, hogy világra hoztak, s ha megérem, láthatom is mindezt, ha nyitáskor ki nem kapcsolom.

Addig verje egymást Fury, meg Wilder, ami belefér!


-loo-

2021.10.10.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése